Vi ste ovdje: Početna » Kemijska industrija, Mješalice-TurboMixer, Zdravlje i osobna njega » Melter- rastopljivač sa mješalicom za masti i vosak

Melter – Otopljivač sa mješalicom 5/10/25 litara za preradu male količine sastojaka.

Melters – Otopljivač sa mješalicom  50/100/200/300/500/600 litara za obradu srednjih količina proizvoda

Melters – Otopljivač sa mješalicom1000/1500 litara za obradu velikih količina.

Melters otopljivači i mješalice su izvrsni strojevi, raznih kapaciteta, koji služe kao dopuna za turboemulsifikatore, mada se mogu i zasebno koristiti kao samostalne mješalice bez vakuuma.

Stroj je za proizvodnju ili ima namjenu rastopiti i dovesti u tekuće stanje razne vrste masnih proizvoda, masti, krema, voska, te ih izmiješati sa masnoćama topljivim spojevima ili održavati na potrebnoj temperaturi smjese za kratko vrijeme čuvanja , prije sljedećeg proizvodnog procesa.

Izrađeni su od AISI 316L ili 304 inoxa  i opremljeni su sustavom za miješanje i otvaranje, te poklopcem za kontrolu unutrašnjosti mješalice .
Zagrijanje je s električnim grijačem odgovarajuće veličine i koji treba postaviti prema željenoj temperaturi tekućine kako bi se mogla postići temperatura s posebnim termostatom .
Sigurnosni uređaji u skladu sa važećim propisima a električna ploča se može montirati na stroj ili odvojeno, prema potrebama određenog kupca .

Melteri mogu imati za miješanje:

– rešetka ili lopatice
– nož u obliku sidra
– propeler

Melter-1 Melter-2

Melter-3


© 2014 Pakiranje.net · RSS članaka