O NAMA

Pletikosa je obiteljska firma, osnovana 2005.godine, koja se u početku bavi prodajom IT opreme i sustava, softwarea i obavlja razne usluge poput consultinga, marketinga, zastupanja i posredovanja.

Pored toga njen suvlasnik Boris Pletikosa od 2000.godine bavi se novinarstvom i objavljuje članke i ima kolumne u dnevnom listu Novi list, tjedniku Butiga, časopisima i portalima Turistplus, Infotrend, Croatian Traveller, Poduzetnik, Poslovni savjetnik, Limun.hr. Objavljene članke možete pogledati na sljedećim stranicama pod MARKETING na stranicama www.pletikosa.hr i www.pletikosa.com .

Od 2012. godine nakon posjete sajmu IPACKIMA u Milanu počinje zaokret u poslovanju i početak suradnje sa nekim talijanskim firmama oko zastupanja i prodaje njihovih proizvoda i strojeva za pakiranje na tržištu Hrvatske i bivše Jugoslavije, što je dovelo do ogromnog interesa domaćih poduzetnika, obrtnika i poljoprivrednih proizvođača. Svakim novim zahtjevom širio se krug firmi koje zastupamo. Za neke smo postali eksluzivni zastupnici za cijelu regiju.

Cilj nam je izaći u susret svakom Vašem zahtjevu i pronaći opremu koja Vas interesira, što povoljnije i od pouzdanih proizvođača. Primamo svakodnevno pozive iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Kosova, Makedonije i Slovenije, ali često i iz drugih zemalja širom Europe i svijeta. Mnoge firme su nam ponudile zastupstva i prodaju njihovih proizvoda a da nisu na ovoj stranici. Isto tako zahvaljujući dvojezičnoj stranici i prijevodu na engleski, nudimo i usluge hrvatskih firmi u inozemstvo.

Pakiranje

Obrt za informatiku, trgovinu i usluge Pletikosa

Bože Starca Jurićeva 19

HR-51000 Rijeka

Hrvatska

tel/fax: +385 (0)51 639-513

mob:+385 (0)91 566-6650

e-mail: pletikosa@ri.t-com.hr

skype name: boris.pletikosa,  viber, whatsupp

vlasnici: Boris Pletikosa,dipl.ing. , Verica Pletikosa dipl.oec. , 
OIB: 72147658441

POGLEDAJTE NA INTERAKTIVNOJ KARTI GDJE SMO

© 2012 Pakiranje.net · RSS članaka