Vi ste ovdje: Početna » Kemijska industrija, Med, Mliječni proizvodi, Pića, Punilice tekućina i krema, Telm, Zdravlje i osobna njega » Automatski punilica M2 V211

monoblocco_MV2 211-600dpi

Automatski stroj za punjenje i zatvaranje boca, tegli Monoblok mod.M2V211

Telm automatski stroj za punjenje i zatvaranje čepova je konstruiran za cilindrične staklene ili plastične posude, za različite vrste proizvoda. On se koristi u kozmetičkom sektoru, kao u prehrambenoj i kemijskoj industriji. Najvažniji aspekt je kompaktan dizajn i mala dimenzija. Spremnici ulaze u rotacijski stol, gdje se prvo puni, potom stavlja čep na bocu i konačno  zatvara spremnik.

Rotirajući stol na ulazu i statički gomilajući stol na izlazu

Upravljačka ploča s ekranom osjetljivim na dodir

Automatski brojač

Automatski ciklus čišćenja

Foćelije koje otkrivaju prisutnost boce ili tegle i čepa ili poklopca.

Sustav sigurnosni za zaštitu operatera

Automatska regulacija za doziranje pomoću ventil

Rotaciona stanica s koračnim motorom.

Stroj je izgrađen u skladu sa svim CE normama i Safet y zaštitili iona u polikarbonata sa inox šasije. Sigurnosni mikro-sklopke za zaustavljanje stroja u slučaju opasnosti ili alarm.

Tehničke karakteristike:

Rotacijski dio se sastoji od volumetrijskog dozatora za punjenje od nehrđajućeg čelika, opremljenog sa sustavom protiv kapanja. Lako i jednostavno čišćenje i održavanje. Cijevi za punjenje i ventili pomiču se gore i dolje unutar vrata kontejnera, boce. Priručnik volumen regulacija ručice nalazi u stražnjem dijelu injektoru. Na lijevak s razine senzora za kontrolu hranjenja. Ručno podešavanje količine za punjenje se vrši pomoću rotacione poluge. Lijevak za automatsko punjenje.  Automatski uređaj za stavljanje čepa na zahtjev, inače moguće ručno stavljanje. Kontrolni uređaj osigurava ispravan položaj poklopca na posudi. Bez čepa ne započinje zavrtanje. Koračni motor i električna regulacija.

Tehnički podaci:

Dimenzije: 3.000 x 2.500 mm,

Električni priključak: 400 V, 50 Hz, 6 kW,

Komprimirani zrak: 6bar

Kapacitet se procjenjuje na sustavu punjenja sa dvije glave: 1.000-1500 kom / h na 250ml

Opcije:

Automatsko postavljenje čepova

Obilježavanje i označavanje , etiketiranje

M2V211nacrt-m


© 2013 Pakiranje.net · RSS članaka