K&K oilpress

   

Oilpress je Njemački proizvođač, koji se nalazi na jugu Njemačke na samoj granici s Austrijom. Dugogodišnje iskustvo i filozofija proizvodnje okrenuta kvaliteti smjestila ga je među najbolje svjetske proizvođaće preša za hladno prešanje ulja, te prateće opreme kojom se zaokružuje cijeli proces. Njihovi strojevi mogu raditi u tri smjene bez zastoja ako im se osigura konstantan dotok sjemena. Čak bez prisustva radnika, koji samo navrate s vremena na vrijema da dodaju sjemenke u spremnike ili promjene jumbo vreću.

PREDNOSTI NAD KONKURENCIJOM

1. Za podmazivanje mjenjačke kutije koristi se jestivo ulje čija je cijena oko 10€/lit, za razliku od ostalih koji koriste mineralno ulje za mjenjače od 150€/lit.

2.Ako dođe do curenja ulja iz mjenjača u ulje koje se proizvodi, neće biti nikakve štete jer je jestivo i na analizama neće biti nikakve razlike. Na taj način se neće morati baciti velika količina prerađenog ulja.

3.Cijenu stroja određuje kvaliteta čelika i njegov životni vijek. Obično je moguće kod konkurencije preraditi 100 tona sirovine, dok s ovim strojevima je to 120tona a kod Special verzija 186 tona čak i najtvrđih sjemenki.

Paletu proizvoda za prešanje ulja čine preše, filtriranje, mljevenje u brašno, čišćenje ovojnica, tosteri za soju, preše za pelete

Preša za ulje
Pružamo vam znanje i tehnologiju cijelog proizvodnog lanca u preradi uljarica – postupak hladnog prešanja.
Tvrde sjemenke, kao i one bogate oljem poput orašastih plodova, oguljeno i neolupljeno sjeme mogu se prešati s našim strojevima.
Mi pridajemo veliku važnost stvaranju naših strojeva fleksibilnim i univerzalno primjenjivim. Stoga nudimo strojnu prilagodbu za svako ulje.

Flaker

Prešani kolač (crv) dobiven tijekom prešanja ulja prethodno je izmiješan i usitnjen u brašno. Usitnjeni kolač (crv) može se dalje preraditi u brašno ili protein.

Prije prešanja ulja se sjeme unaprijed usitni. To olakšava daljnju obradu.

 šipak prije          usitnjeni šipak

Fino mljevenje – pin mill
Uz pin mlin, prešana torta (crv) dalje se prerađuje u brašno.

Izdvajanje  proteina – koncentrator
Proteini obavljaju različite funkcije u ljudskom tijelu i važni su za funkcije organa. Krajnji proizvodi nakon daljnje obrade kolača za prešanje konoplje koncentratorom: konopljin protein i ljuska konoplje

    protein konoplje ljuska konoplje

Automatske linije

© 2020 Pakiranje.net · RSS članaka