Telm

logoOd 1972 Telm se specijalizirao u obradi proizvoda od nehrđajućeg čelika, osobito AISI 316 i 304. Danas Telm nudi nekoliko usluga i proizvoda, kao što su obrade od nehrđajućeg čelika i projektiranje i proizvodnja strojeva za punjenje i zatvaranje. Prije više od dvadeset godina Telm je počeo proizvodnju volumetrijski dozatora od nehrđajućeg čelika i strojeva za doziranje za hranu, kozmetiku, kemijsku i farmaceutsku industriju. Strast, iskustvo i inovacije doveli su do najboljih rješenja za doziranje i punjenje boca, teglica, posuda  svake vrste i dimenziju za različite proizvode. Telm će dizajnirati i izraditi pouzdan stroj za punjenje prilagođen prema specifičnim potrebama kupaca. Telm glavni cilj je da postigne visoku razinu kvalitete i ponudi precizne sustave za punjenje, kako bi se izbjegli bilo kakvi gubici proizvoda i savršeno optimizirali proizvodni ciklus.

dosvol[1]

Mignon_dosers_modelsPOLUAUTOMATSKI STROJEVI ZA PUNJENJE  
Poluautomatski  volumetrijski strojevi za punjenje su idealno rješenje za ljude koji trebaju mali stroj, jednostavan za rukovanje i jednostavan za korištenje, a u isto vrijeme, bez premca u pouzdanosti i performansama. Ovi strojevi  se postavljaju na stol ili se im izađuju posebni nosači ili kolica, te su opremljeni s jednostavnim uređajima za upravljanje pomoću nožne papučice ili tajmera. Oni se mogu koristiti i od strane radnika koji nikada nisu koristili ovu vrstu stroja.  Zahvaljujući spoju sa tri stezaljke, montaža i demontaža stroja će uzeti malo vremena, a čišćenje i održavanje je vrlo jednostavno.

STROJEVI  ZA AUTOMATSKO PUNJENJE
Telm također proizvodi automatske in-line strojeve za punjenje. Telm će projektirati i u proizvodnji izraditi cijeli stroj te ga prilagoditi za klijenta, u skladu sa CE normama. Automatski strojevi su pogodni za punjenje za tekućina, krema i gustih proizvoda, a također proizvoda u sitnim komadićima. Radno iskustvo i kontinuirana istraživanja omogućili su razna poboljšanja i izradu najboljih automatski in-line strojeva za punjenje visoke učinkovitosti i pouzdanosti.  Standardni automatski strojevi rade sa jednom ili više glava za punjenje. Obično do četiri glave. Štoviše, možemo u svrhu potpune automatizacije, ubaciti strojeva u postojeće ambalažne linije.

CNC OBRADA
CNC obrada predstavlja dio Telm ponude. Dostupnost sirovina na lageru, zajedno s najnaprednijim CNC strojevima i CAMWARE softveraom, su instrumenti za brzu proizvodnju i složene obrade.

Sajam_Munchen

Više o svemo pogledajte na stranici proizvođača Telm.

© 2013 Pakiranje.net · RSS članaka