Vi ste ovdje: Početna » Sajmovi, Tisak i sajmovi » Sajam gospodarstva, turizma, knjiga i grafičke industrije Mostar 9-13.4.2013

2013

Mostar 9-13.4.2013.

Međunarodni sajam gospodarstva Mostar je afirmiran kao najveća i najznačajnija gospodarska manifestacija u širim razmjerima, i kao takav je uvršten u mnoge sajamske godišnje kalendare poslovnih ljudi u Bosni i Hercegovini, u susjednim zemljama i cijeloj široj regiji.

• direktan kontakt s proizvođačima, distributerima i kupcima,
• povezivanje s tržištem BiH, tržištima regije
• poslovno umrežavanje i ostvarivanje međunarodnih kontakata,
• informiranje o trendovima i novitetima,
• mogućnost prezentacije proizvoda i usluga pred
potencijalnim partnerima,
• izvanredan medijski publicitet

Podsajamska manifestacija Sajam turizma Mostar je mjesto predstavljanja i umrežavanja turističke ponude i turističkih agencija, turoperatera, destinacija i posjetitelja, mjesto prezentacije i populariziranja vina i vinogradarsko-vinarskih proizvoda.

Sajam knjige i grafičke industrije je podsajamska manifestacija  koja omogućuje poslovno umrežavanje i mjesto je susreta izdavača s distributerima i čitateljima, prezentacije grafičke industrije, grafičkih usluga, ambalaže, dizajna, medijskih kuća.

Udruženje obrtnika Rijeka je za svoje članove organiziralo i sufinanciralo studijsko putovanje i posjetu ovome sajmu. Nažalost zbog dolaska delegacije sa predsjednikom vlade Republike Hrvatske i drugih dužnosnika iz Bosne i Hercegovine, obrtnici su morali pomjeriti vrijeme posjete radi “SIGURNOSNIH RAZLOGA”, pa im je stoga ostalo svega dva sata za obilazak. Evo što su uspjeli vidjeti na sajmu.


© 2013 Pakiranje.net · RSS članaka