Vi ste ovdje: Početna » Poljoprivredna mehanizacija, Proizvodnja peleta i briketa » Drobilica grana DENQBAR DQ 210

DENQBAR DQ 210  5,1KW, 7KS  

Specifikacije Denqbar DQ-0231

Motor tipa 4-taktni, OHV sa zračnim hlađenjem
Snaga motora 5,1 kW (7 KS)
Spremnik goriva 212 cm³
Bezolovni  benzin 
Dimenzije 84 x 58 (100) x 132 cm
Maks.  debljina grana 76 mm
Maks. brzina rezanja 2000 o / min
Otvor za drobljenje debelih grana otvora 145 mm
Veliki otvor za sitne grane, travu, lišće i ostale sitne biljke
Težina 70 kg
Sigurnosna značajka 
-Sigurnosna spojka
-Automatsko isključivanje
Oprema XL transportni kotači
Oprema Izuzetno veliki spremnik

Benzinski motor najnovije generacije

Svaki mehanizam za drobljenje dobar je samo kao i motor koji ga pokreće. Potrebnu snagu ove vrtnog drobilice DENQBAR osigurava četverotaktni benzinski motor, koji je dodatno poboljšan u odnosu na prethodnu generaciju. Motor radi izuzetno brzo i snažno, a istovremeno je vrlo ekološki prihvatljiv. Stoga ne samo da štedimo vrijeme i novac, već i vodimo računa o našem okolišu.

Snažan mehanizam za drobljenje

S ovom drobilicom DENQBAR materijal se bez ikakvog sječenja drobi pomoću 16 brzo rotirajućih čekića. Pametna pomoć u vrtu impresionira svojim snažnim dodavačem čineći posao ugodno lakšim. Zahvaljujući savršenoj interakciji sa posebno tvrdim noževima, dvostrukim nožem u žljebovima za odrez, uvijek dobivate uvjerljiv rezultat. Volumen izvornog materijala može se u prosjeku smanjiti za najviše 75%.

Savršeni radni rezultati

Ovaj uređaj osvaja svojim brzim načinom rada, jednostavnim rukovanjem i visokokvalitetnim usitnjenim materijalom. Potpuno je mali i stoga je idealna podloga za muljenje ili prirodno gnojivo s vrijednim hranjivim tvarima kojoj električna drobilica ne može držati korak. Vrtna drobilica DENQBAR praktički eliminira sav zeleni otpad koji se nakupi u vrtu. Ovaj višenamjenski stroj može sjeći tvrdi materijal (grane, grančice, obrezivanje živice i sl.) Kao i mekani materijal (npr. Lišće, biljni i voćni otpad ili cvijeće). Čista fleksibilnost.

Pojačani komplet s širokim gumama na kotačima

Osobito u vrtovima, u kojima nema utičnice, najbolje je rješenje pokretna vrtnadrobilica DENQBAR na benzinski pogon. Ovaj uređaj smo opremili s velikim velikim kotačićem s dva kuglična ležaja i širokim kotačima napunjenim zrakom – nikad prije transport drobilice nije bio lakši. Uz to, u pogledu sigurnosti na radu, komplet s velikim kotačima osigurava sigurnu podlogu. Uvjeravajuće, zar ne?

NAGRADE

Emulirajući naš Shredder od 15 KS, koji je pobijedio u izvrsnom usporednom testu u izdanju 09/2012, nagrađen je i naš manji model sa 7 KS. U usporednom testu neovisnog trgovačkog časopisa “ETM Testmagazin”, izdanju 11/2014, osvojio je nagradu s izvanrednom ocjenom od 92,6% i ocjenom “vrlo dobro”. Kao zaključak testera, DENQBAR DQ-0231 je profesionalni uređaj, pogodan za privatnu i profesionalnu uporabu s jakim performansama od 5,1 kW. ”

Ne samo da je nagrađen u usporednom testu, naša vrtna drobilica DENQBAR 7 HP također je pobjednik odnosa cijene i performansi, što potvrđuje odličnu kvalitetu po razumnoj cijeni. Stoga je kupovina vrtne drobilice DENQBAR 7 HP uvijek vrijedan posao. Test magazin sažima njegove pozitivne aspekte: performanse, kapacitet i količinu čipsa, nabavne cijene.

U iscrpnom testu velikog DIY portala heimwerker.de, drobilica DENQBAR DQ-0231 postigla je 4,5 zvjezdica. U svom detaljnom izvještaju, vrtna drobilica DENQBAR temeljno je ispitana. “Bez obzira radi li se o gornjem spremniku ili žlijebu za usitnjavanje, drobilica DENQBAR s benzinskim motorom upravo je sve progutala”. Heimwerker.de je također impresioniran enormnim performansama i dosljednim usitnjenim materijalom. Profesionalni stručnjaci dolaze do svog “zaključka: Odlična izrada, sjajne performanse …”

Poznati  časopis “selber machen” pozvao se na “veliki izazov” u svom broju 06/2016, gdje su drobilice raznih proizvođača temeljito testirane. Naš DQ-0231 ponovno se potpuno uvjerio, tako da je mogao postići najbolju ocjenu “Vrlo dobro”. Uz zahtjevni test, urednici su saželi: “Omjer cijene i performanse je vrlo dobar, benzinski motor ima veliku snagu. Pomicanje uređaja s 70 kg vrlo je jednostavno s pneumatskim gumama.” Ova se procjena točno suočava sa standardima kvalitete DENQBAR. 

“Geprüfte Sicherheit” (testirana sigurnost) – Oznaka GS potvrđuje da je ovaj proizvod siguran, pravno valjan i da ima visoku kvalitetu. Naš je proizvod dobrovoljno podvrgao strogoj kontroli neovisnog licenciranog prijavljenog tijela. Ovu potvrdu dodijelio je TÜV Rheinland certifikatom broj S 50407967.

Pogledajte filmove kako radi:

https://www.youtube.com/watch?v=okKRkglxf4w  
https://youtu.be/Xc9cNUkJvwg 
https://www.youtube.com/watch?v=XuLggZKgVIg

© 2020 Pakiranje.net · RSS članaka