Vi ste ovdje: Početna » Press i mediji, Tisak i sajmovi » Infotrend i Ipack Ima

Infotrend, hrvatski časopis će objaviti priču sa sajma IPACK IMA 2012. Svi izlagači se pozivaju da objave oglas po posebnoj cijeni.

Časopis je za poslovne ljude, IT, automatizaciju i organizaciju. Ovaj časopis će dobiti svi učesnici mnogobrojnih regionalnih kongresa i konferencija poput MIPRO, Infoarena, CASE, Microsoft WinDays 2012, najvećih okupljanja poslovnog svijeta sa preko 8000 učesnika plus 4000 stalnih pretplatnika. Više o ovom časopisu možete vidjeti na westranicie www.infotrend.hr .

Predstavite svoju firmu i proizvode tržištu Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije sa  50% popusta za izlagače IPACK IMA 2012.

Zašto? Hrvatska će uskoro postati punopravni član EU, i dobiti će iz raznih EU fondova bespovratna sredstva za razvojne programe u iznosu većem od 3.000.000.000€ u sljedećim godinama. Srbija je potpisala ugovor o pristupanju EU i očekuje novac iz predpristupnih fondova. Sličan put čeka i Bosnu i Hercegovinu. Sav taj novac se ulaže u modernizaciju različitih vrsta proizvodnih djelatnosti i razvoj novih. Ova regija biti će najveća regija za ulaganja u sljedećim godinama.

© 2012 Pakiranje.net · RSS članaka