Vi ste ovdje: Početna » Press i mediji, Tisak i sajmovi » Poduzetnik časopis

U prosincu 2006. godine pokrenut je mjesečni magazin Poduzetnik koji danas, već 6 godinu, izlazi diljem Hrvatske (od Slavonije, Istre, Dalmacije pa do juga Hrvatske). Magazin se tiska u oko 4000 primjeraka i distribuira se putem godišnje pretplate te putem kioska Tiska. Na taj način mnogo veći broj čitatelja može pročitati tekstove o poduzetništvu i institucijama koje podržavaju poduzetnike, posebno male i srednje. 

Ideja vodilja bila je kreirati časopis koji će biti zanimljiv i koristan za sve poduzetnike i ostale naše čitatelje (trgovačka društva, obrte, OPG-e, slobodna zanimanja, udruge, škole, lokalna zajednica – općine, gradovi, županije, učenici i studenti, fizičke osobe….). Naglasak stavljamo na obrađivanje lokalnih, odnosno regionalnih i nacionalnih tema iz svakodnevnog poduzetničkog života sa ciljem da sadašnji i budući poduzetnici razvijaju svijest o važnosti poduzetništva.


Posebnu pozornost „Poduzetnik“ posvećuje malom i srednjem poduzetništvu te obrtništvu kao i OPG-ima koje je opterećeno stotinama briga i poslovnih nedoumica, a donosi ih svakodnevna borba na tržištu. Kroz životne priče uspješnih i manje uspješnih poduzetnika i obrtnika, niz zanimljivih reportaža, predstavljanja gospodarskih projekata lokalnih samouprava i državnih institucija te propagirajući etiku u gospodarstvu časopis daje svoj mali doprinos uspješnom razvoju poduzetništva.

Kroz edukativne rubrike kao što su: abc kvalitete, mala škola poduzetništva, pitanja i odgovori, održivi razvoj, ideje, savjeti, učeničko i studentsko poduzetništvo, portret menadžera, i druge časopis nastoji pomoći sadašnjim i budućim poduzetnicima, ali i menadžerima da što uspješnije plove poslovnim vodama.

Isto tako magazin ima web stranicu www.poduzetnik.com.hr  na kojoj se uz obilje korisnih tekstova i članaka za poduzetnike koji su objavljeni u tiskanom izdanju nalazi i kompletna arhiva do sada izdanih brojeva u PDF formatu.

Nudimo Vam mogućnost da se predstavite u našem magazinu, ispričate svoju poduzetničku priču, predstavite svoje proizvode, događanja koja organizirate, projekte koji mogu biti zanimljivi za sve naše čitatelje, fotoreportaže… Isto tako otvoreni smo za sve vrste promoviranja odnosno oglašavanja i promotivnih tekstova koje možemo dogovoriti u skladu s Vašim potrebama i mogućnostima. 

Možete postati i naš pretplatnik po zaista povoljnoj cijeni od 159,00 kuna (s PDV-om) u kojoj su uključeno 12 brojeva i mogućnost besplatnog korištenja naših web stranica. Pogledajte Internet izdanje u pdf formatu (6,5MB)


Tags:
© 2012 Pakiranje.net · RSS članaka