Vi ste ovdje: Početna » Sajmovi, Tisak i sajmovi » SeoulFood 2018

1-4.5.2018 Seul, Južna Koreja

SEOUL FOOD – osnovan 1983. godine – postao je četvrta najveća izložba hrane u Aziji, okupljajući 1.382 kvalificiranih izlagača i više od 54.200 posjetitelja iz 39 zemalja širom svijeta i postao broj. 1 sajam u Koreji u veličini i kvaliteti.

SEOUL FOOD ima za cilj pružiti poboljšane usluge i podršku za ispunjavanje vaših poslovnih potreba s poboljšanim programima i kvalificiranijim izlagačima i kupcima u 2018. godini. Kao istinski profesionalni sajam strogo je ograničen na kvalificirane izlagače i posjetitelje koji su trenutno prisutni u prehrambenoj industriji, SEOUL FOOD će biti idealno odredište za neke ozbiljne poslove.

ZAŠTO SEOUL FOOD 2018?

DVA SPECIJALIZIRANA PODRUČJA: FOODTECH i FOOD

Tehnologija i razvoj proizvoda uvijek idu zajedno. Na Seul Food, proizvođači hrane i izlagači u industriji prehrambene industrije dolaze zajedno. Kroz detaljnu segmentaciju poduzeća u više specijaliziranih kategorija nastojimo olakšati vašu potragu za odgovarajućim poslovnim partnerima na pravodobno učinkovit način. Upoznajte raznoliku paletu domaćih i inozemnih kupaca koji su zainteresirani za različite oblasti poslovanja.

SEOUL FINE FOOD 2018
SEOUL FOOD INGREDIENTS 2018
SEOUL PREMIUM FOOD 2018
SEUL DESSERT & BEVERAGE 2018
SEOUL FOOD & HOTEL INT’L PAVILION 2018
SEOUL FOODPACK 2018
SEOUL FOODTECH 2018
SEOUL HORECATECH 2018

Posebni program: Biz Matching
Mi organiziramo 1: 1 sastanke između inozemnih izlagača i domaćih kupaca kako bismo podržali prodor inozemnih tvrtki na korejskom tržištu. Pozivaju se lokalni uvoznici, distributeri i kupci iz širokog spektra poslovnih polja, a svi inozemni izlagači na SEOUL FOOD 2018 mogu se prijaviti.

Svakogodišnja izložba

Aktivna komunikacija s jakom mrežom inozemnih KOTRA poslovnih centara privukla je veći broj globalnih kupaca. Detaljna segmentacija poslovnih područja također je izazvala interes organizacija i članova udruge na ovom globalnom događaju. Trudimo se potencijalnim poslovnim partnerima zajedno na našem mjestu.
Pogledajte više o svemu ovdje.

© 2018 Pakiranje.net · RSS članaka