Vi ste ovdje: Početna » Čajevi, Hrana na bazi žitarica, Industrijska roba, Kava, Kemijska industrija, Konditorski proizvodi, Med, Meso,riba,polugotova jela, Mliječni proizvodi, Oprema-Etiketiranje, Orah, lješnjak, badem, kesten, Pića, Voće i povrće, Zdravlje i osobna njega » HSAjet micron ink printer

micron_3_md

HP TIJ 2,5 tehnologija

HSAJET ® Micron se temelji se na pouzdanoj HP TIJ 2,5 tehnologiji koja pruža dosljedno, kvalitetno, brzo tiskanje, iznimnu vrijednost i jednostavnost korištenja.

Micron je idealan za ispis naljepnica na svim tipovima kartonskih kutija i proizvoda. Mogućnosti su beskrajne.

Učitavanje zadatka ispisa pomoću USB-ključa.

Napravite što želite ispisivati na računalu pomoću besplatnog softvera MicroDraw koji se  isporučuje uz pisač. Prenesite urađeno na USB-ključ i spojite ga na svoj Micron pisač i vi ste spremni za ispis. Izgled ispisa se možete spremiti u internu memoriju i USB-ključ može biti uklonjen.

Jednostavno integrirati i koristiti

Micron je “out of the box” jedinica. Postavite tintu u glavu pisača i ispi može odmah započeti pritiskom na gumb.

Pisač zauzima vrlo malo prostora. Ne puno više od stvarne tinte same. To znači da se vrlo lako može integrirati u bilo koju proizvodnu liniju.

Ispis je moguć vodoravno ili vertikalno jednostavnom promijenom položaja pisača 90º.

Ugrađeni senzor

Micron pisač ima unutarnju senzor koji prepoznaje dolazak proizvoda i započinje ispis.  Vanjski senzor je potrebno povezati izravno na pisač. Udaljenost senzora lako se bira pri dizajniranju ispisa.

12,7 mm  je visina ispisa

HSAJET ® Micron radi sa HP  tintom i omogućuje ispis  do visine od 12,7 mm.

Vi ste u mogućnosti odabrati bilo koji tip HP tinte koji želite pri ispisu sa Micron pisačem. Spot boje, UV boje ili brzo sušeće tinte su sve dostupne. Napon za posebne tinte može se promijeniti prilikom izrade ispisa.

Otisci u 300 x 300 dpi

Grafika • Tekst (alfa numerički)

brojači • Barkod (fiksni)

Datum i vrijeme (real-time i prilagođeno)

True Type fontovi


© 2013 Pakiranje.net · RSS članaka