Vi ste ovdje: Početna » Ambalaža i materijali, Industrijska & zaštitna pakiranja » Sigurnosni zaštitni poklopci za kozmetiku i lijekove

Sigurnosni zaštitni poklopci čine tanak, jednolik zaptivni omotač od polistirenske pjene s jedne strane obložen posebnim ljepilom, posebno formuliran da se aktivira uvrtanjem samog materijala za brtvljenje spremnika. Ovaj proizvod zahtijeva minimalnu površinu za prijanjanje i rotaciju zaključavanja; olakšava se perforacija i umetanje brtvenog diska u poklopac.

Sigurnosni poklopci se uglavnom koriste za pakiranje suhe i tekuće hrane, lijekova, kozmetike, motornih ulja.

Sigurnosni poklopci se mogu korititi u strojevima za indukcijsko zavarivanje ali i bez njih. Postoji verzija koju samo stavite u poklopac i zavrnete ga. Sigurnosni poklopci će se sami zalijepiti za bočicu bez uporabe bilo kakvih alata ili strojeva.

Poklopci se rade ovisno o potrebnoj veličini, materijalu. Moguć je i ispis za veće količine.

Sigurnosni poklopac uglavnom se koristi za pakiranje suhe i tekuće hrane, lijekova, kozmetike, motornih ulja i još mnogo toga. Formula po kojoj je dizajniran čini se vrlo jednostavnom za nanošenje i istodobno otpornom, osiguravajući savršeno zatvaranje bez rizika od curenja ili stvaranja mjehurića zraka. Upravo iz tog razloga, sigurnosni poklopac je idealan za skladištenje prehrambenih proizvoda i općenito svih proizvoda koji zahtijevaju izbjegavanje kontakta s zrakom i drugim vanjskim sredstvima. Karakteristike plašta omogućuju zadržavanje nepromijenjenih svojstava proizvoda koji se nalaze u njima, uvijek osiguravajući svježinu i kvalitetu. Za sve svoje potrebe pouzdajte se u poklopce za hranu.
Ovo je visokokvalitetni proizvod.
Sigurnosni poklopci osiguravaju izvrsnu adheziju u spremnicima od bilo kojeg materijala, poput stakla, plastike i PVC-a. Njegova snažna točka leži u jednostavnosti upotrebe: jednim nanošenjem osigurava, ako se pravilno zapečati, izvrsnu barijeru protiv bilo kojeg vanjskog sredstva. Sigurnosni poklopci, brtva za hranu dostupni su u širokom rasponu debljina, s različitim karakteristikama primjene i upotrebe: bez obzira na vrstu proizvoda koji se skladišti, naš se omotač savršeno prilagođava spremniku, održavajući, čak i vrlo dugačka razdoblja, kvalitetu proizvoda. Zahvaljujući stalnom istraživanju i upotrebi materijala, tijekom godina je bilo moguće poboljšati karakteristike plombe kako bi se dobio proizvod koji može zadovoljiti svaku vrstu potrebe, čak i najzahtjevnije.

© 2020 Pakiranje.net · RSS članaka