Vi ste ovdje: Početna » Amb Rousset, Orah, lješnjak, badem, kesten, Skupljanje i obrada orašastih plodova » Linija za razbijanje i čišćenje oraha, lješnjaka, badema


Linija AMB Rousset za razbijanje i čišćenje oraha, lješnjaka, badema kikirikija i drugih plodova i  odvajanje od ljuske ispuhivanjem velikog kapaciteta.  

Konusni rotor drobilice (CRC) posebno je napravljen za drobljenje značajne količine oraha, lješnjaka, badema, prethodno opranih, osušenih, kalibriranih po veličini ili ne. CRC je praktičan i učinkovit za korištenje te ne zahtijeva nadzor. Njegov robustan dizajn zahtijeva vrlo malo održavanja. Vrijeme razbijanja je smanjeno zahvaljujući sustavu razbijanja, a istovremeno jamči robusnost sustava i kontinuirani proces razbijanja. Podešavanje, ovisno o vrsti ploda koji se razbija je dinamičko, odnosno dva konusa podešavamo ručicom dok stroj radi. CRC je opremljen sustavom za zaštitu protiv kamenja i pražnjenja kako ne bi oštetio stroj ako kamenje uđe. CRC je također opremljen trofaznim elektroničkim varijatorom brzine koji omogućuje smanjenje brzine rotacije ako je potrebno.

Tehničke značajke

Motorizirani stožasti rotorski sustav u rotaciji unutar fiksnog stošca. Udaljenost između dva čunja je podesiva pomoću ručke.
Proizvodi : Orasi / lješnjaci / bademi / kikiriki / pistacije
Izlaz: 350 kg/h: orasi (max. veličine 28 mm ili razmak za razbijanje)
           200 kg/h: lješnjaci (u fazi optimizacije)
           200 kg/ h: bademi (u fazi optimizacije)
Motor: 2,2 kW
Prijenos: Izravno na osovinu motora
Šasija: Cijevna, mehanički zavarena
Karakteristike i tehnika: Brzina rotacije unutarnjeg konusa podesiva elektronskim varijatorom. 
Razmak između čunjeva podesiv ručicom.
Sustav pražnjenja pomoću pneumatskih dizalica
Sigurnost: U skladu s CE (European Certification) standardima)
Dimenzije: Duljina : 1,10 m,  Širina : 0,90 m Visina: 2,2m
Težina: 310 kg
Separator ljuske: SEP900* Širina 400
* Puhalo za uklanjanje praznih ljuski koje može izvući između 20 i 30% praznih ljuski oraha. Kod lješnjaka je to mnogo više.
Elevator: ELO ili Elevateur ECO
 

Ispuhivač za uklanjanje prazne školjke SEP900

Kako biste dobili na vremenu tijekom sortiranja, odgovarajući puhač za uklanjanje prazne ljuske može se upariti s CRC-om. Puhalo za uklanjanje praznih ljuski koje može izvući između 20 i 30% praznih ljuski radi velikog kapacitea drobljenja.

Za automatski rad moguće je napraviti liniju kao što slijedi.dodajući stol za prebiranje i sortireanje polovina, četvrtina i komadića.

© 2023 Pakiranje.net · RSS članaka