Vi ste ovdje: Početna » Press i mediji, Tisak i sajmovi » PLETIKOSA & pakiranje.net

PakiranjePletikosa je autor ove stranice. Ideja je približiti potencijalnim kupcima u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Srbiji, Crnoj Gori proizvođače razne opreme za proizvodnju i pakiranje, te opremu za logistiku, obilježavanje proizvoda, proizvođače ambalaže i sve one bez kojih se ne može u tom lancu.

Predstavite svoju tvrtku i proizvode u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovnia, Srbiji i Crnoj Gori!

Zašto?

Hrvatska će uskoro biti članica Europske unije, i dobit će iz različitih fondova i programa EU više od 13.700.000.000 eura u narednih 7 godina. Srbija je potpisala pred-pristupni sporazum za ulazak u Europsku Uniju i očekuje novac iz fondova EU-a također. Sav taj novac  je za modernizaciju i razvoj  različitih vrste proizvodnje. Ovo područje će biti najveće u Europi za ulaganja.

Kako?

1) Oglašavanje u poslovnom časopisu Infotrend. To je magazin za IT, business, automatizaciju i organizaciju. Ovaj časopis će također dobiti svaki sudionik različitih poslovnih regionalnih konferencija, kongresa i najvećih okupljanje poslovnih ljudi. Više o časopisu možete pogledati na ovdje.
Oglašavanje u poslovnom časopisu  Poduzetnik. Više o časopisu možete pogledati na ovdje.

2) Registrirajte se na web stranice www.pakiranje.net s direktnim linkovima na vaše web stranice. Mi možemo učiniti jednu ili više stranica s Vašim proizvodima i ponudi. Na web stranici možete objavljivati vijesti i novosti koje ste nam poslali. Poslati ćemo newsletter potencijalnim klijentima.

3) Nudimo Vam da budemo zastupnik Vaše tvrtke u regiji ili možemo istražiti tržište za vas, provjeriti prve kontakte i povezati Vas sa potencijalnim kupcima. Možemo povezati Vaše potencijalne kupce s konzultantima EU za dobijanje bespovratne potpore. Mi možemo napraviti Vašu novu web-stranicu ili redizajnirati staru. Mi možemo napraviti WEB Shop trgovinu za Vas. Mi možemo napraviti bilo kakvu WEB aplikaciju za vas (Cloud aplikacija).

Nudimo sva tri načina, a na Vama je da izaberete

© 2012 Pakiranje.net · RSS članaka