Vi ste ovdje: Početna » Orah, lješnjak, badem, kesten, Proizvodnja peleta i briketa » Proizvodnja peleta

Stroj za proizvodnju peleta je top izbor za proizvodnju peleta od otpada drveta poput suhe piljevine, ljuski oraha, lješnjaka, badema, s automatskim doziranjem i lijevkom za samostalni rad od 30 minuta. Pogodan za rad peleta od suhe piljevine, otpadne drvne sječke, biomase, komine masline, ljuski orašastih plodova, otpad žitarica pomiješan sa strugotinom drveta, koštice breskve i marelice, sjeckanog kartona, ljuske kestena. Koristi se za proizvodnju peleta gnojiva i stajnjaka rađenih od izmeta peradi i sušenog životinjskog izmeta. Za izradu peleta za prehranu od sijena, lucerne, žitarica, klipa kukuruza pomiješanog s brašnom pšenice.

MASTER 380 C sa dozatorom Masterina

Tehničke karakteristike:motora stroja za pelet 4KW ili 5,5 kW ili 7 kW) motor mješalice sa mjenjačem i brzinom varijatora 5-20 od 0,22 kW. Svi motori trofazni 380 V.
Promjer nazubljenih valjaka 75 mm, toplinski tretirani, 500 sati rada u kompletu.
Proizvodni kapacitet od 30-40 kg/sat
Težina: 221 kg, Dimenzije 68x68x190 cm.
Stroj se isporučuje sa i bez dozatora. Kod stroja bez dozatora potrebno je stalno pomalo sipati smejsu za peletiranje, a kod dozatora se uspe veća količina a on sam dozira sljedeća pola sata.

Za veći kapacitet moguća je izvedba dvostrukog stroja.

MASTER 380 C BIG dvostruki sa dozatorom

Moguća je izvedba sa pogonom na kardan traktora. Traktor mora imati min.20KS snagu na kardanu.
Moguće je dodati dozator.

MASTER PTO C Dosator

MLIN DROBILICA ZA PRIPREMU MATERIJALA OD DRVETA

Sirovina za rafiniranje drveni čips ili strugotine od drveta. Uz zamjenu sita postavljenog na izlazu od pročistača može se dobiti veličina čestica proizvoda 3 mm.
U slučaju da se želi koristiti ljuske oraha, lješnjaka, badema, koje su velike tvrdoće i bez vlage, potrebno je sirovinu fino samljeti posebnim mlinom, te pomiješati minimalno sa 10% piljevine.
Poseban nudi mogućnost mljevenja, te miješanja u podesivom željenom omjeru sa piljevinom. Time se dobija optimalna kalorijska moć peleta.

Mlin za drvene otpatke i piljevinu

Mlin za ljuske oraha-lješnjaka-badema i mješalica

LINIJA ZA IZRADU PELETA
LINIJA ZA PELET OD KORE KESTENA

© 2015 Pakiranje.net · RSS članaka