Vi ste ovdje: Početna » Mašine, oprema i dijelovi za pakiranje » Stroj za pakiranje zrnatih proizvoda, tekućina, mozzarelle i maslina u salamuri

CapriStroj za pakiranje za mozzarellu Capri je prilagođen u trenutku ekonomske krize i posvećen malim tvrtkama i obrtnicima koji žele započeti posao s opremom jednostavnom za korištenje uz minimalna ulaganja. Capri je projektiran da će se koristiti u malom prostoru, te je svega 80×95 cm i visine 140cm, montiran na kotače za jednostavan transport u svakooj radnoj sredini.Temeljna karakteristika je jednostavnost uporabe i lakoprogramiranje. Ne postoji na tržištu stroj sa sličnim karakteristikama i iznimno konkurentnom cijenom. Dijelovi su izrađeni od nehrđajućeg čelika, a lako se može prati.

 

   

Vertikalni stroj za pakiranje radi u automatskom načinu rada
1 ) Formiranje vrećice iz koluta filma
2 ) Zavarivanje vertikalno i dna
3 ) Punjenje mozzarelle i dodavanje slane vode kroz injektor pomoću pumpe
4 )Zavarivanje na vrhu

Radnik stavlja mozzarellu na spremnik za teret . Spremnik je u svakom ciklusu preokreće i izravno umeće sadržaj u cijev. Može se staviti jedan ili više komada (npr: bocconcini ) , dok pumpa ispunjava vrećicu slanom vodom. Strojevi za zavarivanje režu foliju s napunjenom mozzarellom i slanom vodom. Utiskivanje datuma je ink sustavom ( suho odmah ). Moguće podešavanje datumara vodoravno ili okomito, sa 10 cifri. Veličina slova 5 mm .
Doziranje 125-500 gr + slana voda
Tolerancija + / – 2 %
Produktivnost 11/12 kom / min , ovisno o vrsti proizvoda i filma za pakiranje
Vrećica max.visina 280mm
Širina 165mm s promjerom cijevi 100mm
Napon 220 volti . 50/60 Hz
Instalirana snaga 2000 VA
Dimenzije stroja 75 cm x110cm x 150cm ( H )
Približna težina 110 kg
Pneumatska 6 bar

mozzarella  

Za pakiranje maslina ili kiselih krastavac u salamuri potrebno je dodati sustav za vaganje.

Capri-masline OLIVE

Dozator EUROSTICK  za punjenje proizvoda u male vrećice – monodoze

Stroj je standardan i moguće je puniti razne tekućine koristeći posebnu pumpu s ventilom protiv kapanja. Moguće je puniti  ulje, ocat, sirupe, poluguste proizvode poput majoneze, kečapa,  pomoću posebne pumpe. za med je potrebno imati grijani lijevak s mješalicom. Ovo je ekonomični stroj koji puni vrećice 10-50 ml, ali je moguće naručiti stroj koji puni u veće vrećice veće količine proizvoda.
TEH. PODACI EUROSTICK
Doziranje od 10 do 50 g
Produktivnost 15-22 pakiranja u minuti, ovisno o vrsti filma i  količini i vrsti proizvoda
Visina vrećice 50- 130mm
Širina vrećice Max. 45mm (promjer cijevi za formiranje 30 mm), opcija druga cijev
Napajanje 220 Volt. 50/60 Hz, 
Instalirana snaga 1.500 VA
Dimenzije 70x85X95 cm (bez postolja)

STROJ ZA PAKIRANJE ZRNATIH PROIZVODA


To je kompaktan uređaj koji omogućuje na jednostavan punjenje fino granuliranih i zrnastih proizvoda kratko sušene svježe ili smrznute tjestenina, riže, mahunarki poput leće, graška, graha, sjemenki, suhog, koštunjičavog ili smrznutog bobičastog voća, bonbona, keksa, vijaka, sithih predmeta,  u plastičnim vrećicama 100 do 1000 grama, zajedno sa sustavom punjenja sa zemlje. Proizvodi koji se doziraju se uvode u podesivi lijevak od nehrđajućeg čelika uz konstantan protok proizvoda u vibracijskom kanalu. Možete postaviti željenu težinu na digitalnom zaslonu, uzimajući u obzir veličinu proizvoda. Podešava se s dvije brzine punjenja, “brzo” za grubu i “sporo” za završno punjenje. Tariranje na svakom početku ciklusa. 
Mikroprocesor, prema težini postavljenoj na zaslonu, djeluje i u vibracijski kanal variranjem oscilacija (brzo / sporo) prenosi proizvod te dopušta ‘visoku točnost. Sve je od inoxa.

Moguća je izvedba s izlaznim elevatorom koji iznosi pakirane vrećice na radni stol ili rotacioni stol, kako bi se povećala higijena rada i kako se radnik ne bi morao saginjati. 
Za veće kapacitete moguće je koristiti trokalni dozator.© 2020 Pakiranje.net · RSS članaka