Chianchia

Chianchia logo Chianchia je tvrtka iz Italije, koju zatupa Pletikosa  u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Srbiji, Kosovu, Makedoniji, Sloveniji, pa i šire. Chianchia nudi kompletno rješenje glede prikupljanja, čišćenja, razbijanja, sušenja, transporta, skladištenja, prerade lješnjaka, kestena i drugih plodova u ljusci. Desetljeća iskustva u tom području u proizvodnji strojeva za voće u ljusci dovelo je do toga da Chianchia je u mogućnosti realizirati instalacije i postrojenja visoke kvalitete i pouzdanosti. Chianchia je osnovana 1995 . Kako bi se zadovoljila sve veću potražnju na tržištu poljoprivrednih strojeva i  opreme za skupljanje i obradu lješnjaka,

Chianchia je izgradila novi pogon i opremila ga naprednim CNC strojevima, najmodernijim u metalnoj industriji. Chianchia može obavljati popravke  poljoprivredne mehanizacije, ili zadovoljiti specifične potrebe kupaca. Svi strojevi su dizajnirani i proizvedeni u skladu sa standardnim procedurama, te su potom testirani izravno na terenu prije ulaska u serijsku proizvodnju. Proizvodnja zadovoljava sve zahtjeve Europske komisije i CE norme u pogledu sigurnosti. Posebna pažnja se posvećuje aspektima tehničke podrške nakon prodaje. Chianchia jamči brzu intervenciju od strane obučenih tehničara, ako je to potrebno. Također, ima dobro opskrbljeno skladište rezervnih dijelova za pomoć u slučaju kvara.

Pogledajte film o proizvodnom pogonu Chianchia

Chianchia se nalazi u Piemontu jednom od dvije regije u Italiji gdje se proizvode lješnjaci. Brzi rast zahvaljuje time što je najveći dobavljač Ferrera, koji gradi plantaže i postrojenja svuda po svijetu.
Svake godine krajem svibnja u Cherasco-u, sjedištu firme, se održava Kongres o lješnjacima. Chianchia svake godine organizira prezentaciju svoje opreme kroz manifestaciju Porte Aperte (Otvorena vrata).

Dio proizvodnoga programa.

Chianchia1

Chianchia2

Training certificate

Više o proizvodima možete pogledati na našim stranicama ili na stranici www.chianchia.it .

© 2014 Pakiranje.net · RSS članaka