Vi ste ovdje: Početna » Orah, lješnjak, badem, kesten, Pekari, slastičari, konditorska industrija, Voće i povrće » Stroj za ljuštrenje badema i pistacija od ovojnice

Model F-361

Bademe, staviti u lijevak za punjenje. Nakon što se ošure u kipućom vodom, prolaze kroz posebne valjke od gume i padaju u donji kontejner, savršeno oguljeni. Ovojnica se ljušti automatski i odbacuje pomoću ventilatora u kutiju sa strane. Kutija sa otpadnim ljuskama se lako uklanja i lako čišti. Dijelovi u kontaktu s proizvodom su izrađeni od inoxa.

Izlaz: 30 kg / sat u 3 prolaza, bez oštećenja badema.
Postotak ljuštenja: 75% nakon prvog prolaza, 92% nakon drugog i 99% nakon trećeg prolaza.
Dimenzije73x40x138, težina 85 kg
Snaga: 2 motora 0,38 KW

Stroj za ljuštrenje bademabademi

Model F-362 TRIPLEX

Stroj se sastoji od transportne trake sa strukturom u anodiziranog aluminija, beskonačnom plastičnom trakom sa rebrima koja ubacuje bademe u stroj bez ljudske fizičke snage. Ima i regulator kako bi se mijenjala i podešavala optimalna brzina. Opremljena je lijevkom za punjenje od nehrđajućeg čelika, u koji se stavljaju bademi ili pistacije. U potpuno zatvorenoj strukturi od pleksiglasa sa vodenom i kipućom vodom dolaze bademi iz lijevka koji kontinuirano padaju u Triplex stroj, koji se sastoji od 3 bloka strojeva položenih jedan ispod drugoga. Stroj ima 6 posebnih gumenih valjaka, koji se pokreću različitim brzinama i kroz koje se bademi gule od ovojnice. Stroj je izrađen tako da bademi imaju tri faze čišćenje zahvaljujući gravitaciji u samo jednom prolazu. Kod ovoga stroja bademe ne treba ponovo propuštati pošto ih je 99% čistih nakon jednog prolaza. Svi dijelovi u kontaktu s proizvodom su od nehrđajućeg čelika ili su u skladu sa standardnim normama za hranu.

Proizvodnja : oko 100 kg / sat u jednom prolazu.
Dimenzije : 70 x 63 x 230 cm , težina 250 kg
Snaga : 6 motora 0,38 kW + motor 0,13 KW
Trasportna traka elevator F-363
Dimenzije : 335 x 80 x 300 cm , težina 90 kg
Snaga : 1. motor 0,38 KW

Stroj za ljuštrenje badema Triplex


© 2014 Pakiranje.net · RSS članaka