Vi ste ovdje: Početna » Kemijska industrija, Oprema-Čepilice, Pića, Punilice tekućina i krema, Zdravlje i osobna njega » Automatska mini linija za punjenje bočica

Automatska linija za punjenje tekućina X10

Automatski stroj Monoblok X7 stroj za punjenje plastičnih ili staklenih bočica i teglica i zatvaranje sa plastičnim ili aluminijskim čepom, posebnim čepovima sa pumpicom ili kapaljkom.

Kapacitet X7 800/1000 kom/sat 1 glava
Kapacitet X8 1000/1400 kom/sat 2 glave
(testiran s vodom zapremine 30 ml)
Stroj se isporučuje zajedno s uputama uporabu i održavanje i ima CE certifikat
Potreban napon: 230V, Snaga: 2 kW
Potreban filtrirani zrak bez vlage 6 bar 30 litara min. (kompresor nije uključen)

Monoblok se sastoji od:
a) Rotacioni stol i ulazni dio za ručno postavljanje bočica i automatsko prebacivanje unutar zvijezde, koja se okrećući naizmjence, postavlja bočice na mjesto za punjenje i zatvaranje.
b) Pneumatska punilica se bira od
0-50ml , 1-100ml ili 0-250ml
Foto ćelija očitava prisutnost bočice i daje signal za punjenje ili ako nema bočice punjenje se preskače.Moguće je dodati i drugu glavu za punjenje kao opciju.
c) Kanalna vodilica za ručno umetanje čepova gdje radnik odjednom napuni vodilicu sa 30-50 čepova ili pumpica ili kapaljki (Opcija je automatski orjentator čepova)
d) Automatsko stavljanje čepova na bočice
e) Zatvarač čepova zavrtanjem zavrće čep nakon što ga je automatski stroj postavio na bočicu u prethodnoj operaciji. (opcija pritiskom odzgo za drugu vrstu člepova)
f) Dio za etiketiranje, ljepljenje naljepnice (opcija u dogovoru sa kupacem)
g) Izlazni rotacioni dio gdje se slažu napunjenje bočice, pa tako jedan radnik ne mičući se može stavljati prazne i uzimati pune bočice, kao i stavljati čepove u kanal.
h) Zvijezda je napravljena za okrugle bočice i okrećući se pozicionira bočice za punjenje, stavljanje čepa,
i) Postolje i noseći okvir stroja od nehrđajućeg čelika 304 u koje su smješteni mehanički i / ili pneumatski sustavi koji upravljaju strojem. Sigurnosni sustavi i polikarbonatna transparentna zaštita osiguravaju siguran rad i vizualni pregled rada cijelog stroja. Stroj je izrađen u skladu s odredbama CE.

X8 stol za punjenje i zatvaranje i etiketiranje

Pogledajte film za X7 (punilica+čepilica)

Pogledajte film za X8 (punilica+čepilica+etiketirka)

© 2016 Pakiranje.net · RSS članaka