Vi ste ovdje: Početna » Akcijska ponuda, Kemijska industrija, Med, Mliječni proizvodi, Pića, Punilice tekućina i krema, Telm, Zdravlje i osobna njega » Dozator poluautomatski stolni

Poluautomatski volumetrijski dozator predstavlja savršeno rješenje za doziranja tekućine, kremastih i gustih proizvoda čak i ako ima u njima komadića. Vrlo je precizan i brz način rada. Kompletno izgrađen od nehrđajućeg čelika, koriste se za proizvodnju uzoraka i za srednje ili velike serije produkcije. Zahvaljujući svojoj kompaktnoj strukturi i težini, minimalni prostor je potreban. Jednostavna instalacija i jednostavna uporaba važni su aspekti tih strojeva. Štoviše, tri-clamp spojnice omogućuju jednostavno čišćenje i održavanje, bez previše operacija. Nekoliko mogućnosti prilagodbe stroja je moguće prema potrebama. Prehrambena industrija – konzerve, džemovi, umaci, kreme, sirevi, majoneza, med, ulja, ocat, likeri, sokovi, ekstrakti

KEMIJSKI PROIZVODI – sredstva za čišćenje, dezinfekciju, kreme, emajli, boje, otapala,

KOZMETIKA – ulja, esencije, prirodne kreme, šampone, kupatilo-pjena, lak za nokte, usne sjajila, maskara

Sapnice-Mlaznice s različitim dimenzijama, anti-drop, anti-pjena i sa više rupa.

Postolje Postolje dozatora je kompletno napravljeno od inoxa AISI 304. Kit za regulaciju tlaka i filtraciju komprimiranoga zraka. Početak doziranja je pomoću impulsa sa pedale operatora. Kraj doziranja i povratak dozera počinje automatski sa sanzorom ubačenim u zračnu komoru. Penumatske komponente su ugrađene u postolje. Dimenzije ljevka su: unutarnji min. 15mm, vanjski max. 120mm. Visina min. 10mm, max. 210mm. Ostale dimenzije na zahtjev. Gumb za pokretanje i ponavljanje dozatora. Dozator nastavlja dozirati dok se gumb ne isključi.

Volumenski dozator Opis: Volumenski dozator je napravljen kompletan od inoxa. Opseg podešavanja dozatora je pomoću ručke na kraju dozatora. Brtve i brtvila su otporne na kontakt s tretiranim proizvodom. Trostruke spojnice su za lako sastavljanje i rastavljanje za čišćenje i održavanje. Cilindar Ø 52 mm,  udar 125mm, sa 2 “tri-clamp” veze.

Konusni ventil Opis: Trostepeni konusni rotacioni ventil izgrađen je kompletan od inoxa za tečnosti i guste proizvode, čak u sitnim djelićima. Konusni zatvarač je napravljen od PET-TX, bez trenja, FDA atestiranom plastikom za temperature do 60°C. Pneumatski  pogon za pokretanje zatvarača je usaglašen sa radnim ciklusom dozatora. Trostruki spojnice su lako sastavaljnje i rastavljanje radi održavanja i čišćenja. Nije potreban nikakav alat za spajanje ventila na dozator.

Ventil protiv kapanja Opis: Dvostruki ventil je ugrađen od inoxa sa sustavom protiv kapanja podoban za hranu ili kemijske proizvode do temperature 80°C.  Ventil je ugrađen u inox za lako održavanje i čišćenje. 1″1/2 spoj na dozator i izlaz od 1″ . Antidrop uređaj sa mlaznicom se lako stavlja i skida. Kompatibilan je sa drugim antidrop sustavima. Dimenzije prema dimenzijama ambalaže.

Konusni lijevak 15lt iznutra poliranpolished in the inner part. Trostruki konektor od 2″

Cijev za dovod 1,5m Opcija:Prozirna cijeva spaja rezervoar tečnosti koji se puni sa dozatorom. Cijev je sa stegama za lako skidanje i montažu. Cijev se koristi za tečnosti i tank se stavlja blizu mašine na što većoj visini.

Tags: ,
© 2012 Pakiranje.net · RSS članaka