Vi ste ovdje: Početna » Mliječni proizvodi, Oprema-Čepilice, Pića, Punilice tekućina i krema, Tenco, Ulja i masti » Miniblok za punjenje doypack vrećica

POLUAUTOMATSKI STROJ ZA PUNJENJE I  ZAVRTANJE ČEPOVA U DOYPACK VREĆICE

Proizvodi: poluguste kreme, kečap, majoneza, tekućine.
DOYPACK fleksibilne vrećice s centralnim i / ili bočnim čepom, koje treba definirati kod narudžbe.
PROIZVODNJA: maksimalno do 450 komada / sat zapremine 250 ml, ovisno o brzini operatera.
Poluautomatski stroj s pneumatskim pogonom prikladan za punjenje i zatvaranje vrećica fleksibilnog tipa doypack (s ugrađenim izljevom) s tekućim i / ili polu-gustim proizvodima pomoću volumetrijske dozirne pumpe. Stroj isto tako možete zatvoriti plastičnim vijčanim čepom.Svi dijelovi koji su u kontaktu s proizvodom izrađeni su od nehrđajućeg čelika AISI 316L i pogodni su za kontakt s prehrambenim proizvodima.Poklopac je stegnut pneumatskim motorom s podešavanjem zakretnog momenta.
Ova volumetrijska dozirna jedinica može napuniti i viskozne proizvode koji sadrže čestice ili mekana vlakna, proizvod u suspenziji, a također je pogodan za vruće punjenje (100 ° C).
Baza stroja na kotačima, šipka i ostali nosači izrađena je od nehrđajućeg čelika AISI 304 Podupiruća vilica za vrat Doypack, izrađena je od nehrđajućeg čelika i specifična je za format vrećice. Vrećica se postavlja u vilicu ručno, kao i čep nakon punjenja.

Komponente jedinice punjenja:
– volumetrični doser za doze od 20-700 ml,
– trostepeni rotirajući pneumatski ventil dn25
– pneumatski dvosmjerni anti drop ventil protiv kapanja
– mlaznica anti-drop po izboru ovisno od dijametra čepa
– posebne cijeve za prehrambene proizvode za punjenje direktno iz rezervoara ili lijevka

Komponente jedinice za zatvaranje:
– pneumatski motor i nepokretni nosač (vilica) od inoxa u skladu sa veličinom čepa
– Zatvaranje čepa s plastičnim vijkom
– Ručna korekcija radne visine po potrebama operatora

Potrošnja zraka, ovo 250 Nl / min. Uvjeti: potreban kompiriran zrak 2 ÷ 6 bar.

OPIS FUNKCIJE

Rukovatelj ručno postavlja fleksibilnu vrećicu unutar vilica od nehrđajućeg čelika. Doza proizvoda se puni kroz volumetrijsku dozirnicu, koja se određuje na početku pomoću ručnog kotača od nehrđajućeg čelika smještenog ispod radne stanice.

Brzina usisavanja i brzina doziranja proizvoda također se mogu prilagoditi, prema specifičnim potrebama korisnika i proizvodu koji se dozira. Ručnim pomicanjem ručice ventil za punjenje prelazi u radni položaj i stavlja se u plastični dio na vrećici. Operater započinje ciklus punjenja vrećice jednostavnim pritiskom na crni gumb smješten na bočnoj strani baze.

Na kraju ciklusa punjenja, stroj može ubrizgati dušik u vrećicu kako bi povećao rok trajanja proizvoda i također zaštitio njegove organoleptičke karakteristike. Vrijeme ubrizgavanja dušika i protok dušika mogu se podesiti i pomoću regulatora tlaka i vremena odgađanja.(OPCIJA)

Nakon toga, ručno ručno postavlja čep na izljev i postavlja glavu za zatvaranje u položaj za zatvaranje. Ponovnim spuštanjem poluge i istodobnim pritiskom na crnu bočnu tipku za pokretanje poklopac se zavrće i pričvršćuje na vratu vrećice. Moment sile je također podesiv.

© 2020 Pakiranje.net · RSS članaka