Vi ste ovdje: Početna » Sajmovi, Tisak i sajmovi » Cosmofood 2022 Vićenca

Cosmofood održat će se od 6. do 9. studenog 2022
u Vicenza Expo Center i posvećen je ugostiteljstvu i sektoru izvan kuće. Prilika za dijeljenje, upoznavanje, razgovor i inspiriranje za sve profesionalce koji rade u prehrambenoj industriji, maloprodaji i tehnologiji te unutarnjem i vanjskom opremanju. I iznad svega prilika za Horeca zajednicu da ponovno pokrene i razvije svoje poslovanje, dobije novosti i umreži se.
Na jednom događaju, operateri Horeca kanala moći će zadovoljiti poslovne i iskustvene potrebe zahvaljujući svim izloženim proizvodima, bilo da su oni isključivo za prehrambenu industriju, tipični gurmanski proizvodi kao što su vino, pivo, organski i prirodni proizvodi ili oni koji predstavljaju talijanski gastronomska izvrsnost!

Stigao na sajam Cosmofood koji je totalno razočaranje. Samo desetina izlagača u odnosu na sajam prije Covida. Nigdje posjetitelja. Izlagači u svom filmu. Možete stojati cijeli dan i blejati u njihov štand, nitko neće Vam se obratiti. Obišao sve za pola sata i vratio se u hotel

Stigao na sajam Cosmofood koji je totalno razočaranje. Samo desetina izlagača u odnosu na sajam prije Covida. Nigdje posjetitelja. Izlagači u svom filmu. Možete stojati cijeli dan i blejati u njihov štand, nitko neće Vam se obratiti. Obišao sve za pola sata i vratio se u hotel.

© 2022 Pakiranje.net · RSS članaka