Vi ste ovdje: Početna » Sajmovi, Tisak i sajmovi » EIMA 2016 Bolonja

EIMA logo

SAJAM POLJOPRIVREDNE MEHANIZACIJE
BOLONJA 9-13.11.2016.

EIMA International je međunarodna izložba Strojeva za poljoprivredu i vrtlarstvo, događaj koji se održava svake dvije godine a nastao je 1969. u organizaciji FederUnacoma, Federacije talijanskih proizvođača poljoprivrednih strojeva u suradnji s BolognaFiere.

Pruža se mogućnost vidjeti strojeve iz četrnaest sektora, a održavaju se specijalizirani saloni poput EIMA komponente, EIMA zeleno, EIMA energija i EIMA moja, za izravno sudjelovanje prerađivačke industrije iz cijelog svijeta, predstavljajući avangardne tehnologije u sektoru na globalnoj razini.

Racionalna organizacija i prezentacija roba i eksponata čini veliku pozornicu – rezerviranu za profesionalne poslovne posjetitelje prva dva dana od otvaranja, a nudeći potom mogućnost za širu javnost i entuzijaste.. Moguće je se usredotočiti i gledati što Vas zanima u svojim sektorima od interesa pri organiziranju posjete. EIMA je doista mjesto za dolazak poslovnih ljudi iz šezdeset zemalja.

EIMA se održava u Bolonji na sajmištu na izložbenoj površini od 375.000 metara kvadratnih, 140.000 m² neto. Svako izdanje predstavlja nekih 1.900 tvrtki iz Italije i četrdeset zemalja, gdje se pokazuje više od 50.000 modela strojeva i opreme za sve vrste poljoprivrednih djelatnosti ili eko modela rada za svaki model poduzeća.

Vidi više na web stranici sajma.

[Not a valid template]

© 2016 Pakiranje.net · RSS članaka