Vi ste ovdje: Početna » Čajevi, Hrana na bazi žitarica, Industrijska roba, Kava, Kemijska industrija, Konditorski proizvodi, Meso,riba,polugotova jela, Mliječni proizvodi, Oprema-Etiketiranje, Pića, Voće i povrće, Zdravlje i osobna njega » AP550 Poluautomatski aplikator etiketa ravni

AP550E-01AP550E-01A

AP550E-02  Untitled-2017

AP550E-04  AP550E-05

AP550 je poluautomatski aplikator naljepnica na ravnu površinu, što ga čini veoma popularnim za raznu primjenu, radi brzog i jednostavnog rada. Koristi se u širokom rasponu od ravne površine poput pravokutne ili one koja se sužava, boce sa ravnom stranom , kutije , paketi, vreće, vrećice, poklopci limenki , i još mnogo toga . Etikete se ljepe izravno , bez nabora na točno željenom mjestu . To daje gotovim proizvodima visoko profesionalni izgled, a značajno povećava broj naljepljenih etiketaod onoga broja kada se radi ručno bez ovoga stroja.

Operacija je jednostavna : podesite graničnik gdje posuda, paket stoje, stavite posudu u mehanizam i povucite na dole pokretni gornji dio sa valjkom. Automatskim izvlačanjem podloge  naljepnica će se sama zalijepiti na točno predviđeno mjesto.​. Moguć je promjenjivi razmak , memoriranje do devet raznih proizvoda , a brojač sa ugrađenim LED display pokazuje broj koji je urađen. Stroj ne zahtijeva zrak pod tlakom i bučni skupi  kompresor i njegovo održavanje.

Zalijepite naljepnice brzo i točno

Uz AP550 aplikator ćete biti u mogućnosti lijepiti naljepnice brzinama do 500 po satu .

Za okrugle posude , kao što su boce, limenke i staklenke , također nudimo i AP360  i AP362 aplikatore.

Značajke :

Jednostavan za korištenje

Cijeli raspon raznih  mogućnosti

Lijevo ili desno podešavanje naljepnica nije potrebno, operater može prilagoditi najpogodniji položaj .

Visoko – precizni , pouzdani mikro- prekidač za aktivaciju

Ništa se ne čisti ili prlja, radi s gotovo bilo kakvim naljepnica

LED zaslon s ugrađenim brojačem za naljepnica koje su naljepljene

Univerzalno napajanje


© 2013 Pakiranje.net · RSS članaka