Vi ste ovdje: Početna » Čajevi, Hrana na bazi žitarica, Industrijska roba, Kava, Kemijska industrija, Konditorski proizvodi, Meso,riba,polugotova jela, Mliječni proizvodi, Oprema-Etiketiranje, Orah, lješnjak, badem, kesten, Packin, Voće i povrće, Zdravlje i osobna njega » Etiketirka za traku za ravne proizvode

Ponuda za nabavu automatske linije za označavanja i etiketiranje, za ljepljenje naljepnica na proizvode koji ste stavljaju ručno ili automatski na traku sadrži:
Stroj se sastoji od postolja. Linijski transporter s 1500mm dugom trakom i brzim modulom PK-100-FAST  za etiketiranje, za ljepljenje jedne naljepnice s gornje strane. Sustav je za individualne četvrtaste proizvode. Upravljačka ploča s dijagnostikom i kontrolom svih funkcija radi na dodir. Kontrolna ploča pohranjuje sve postavke za jedan tip etikete i uređaj se podešava veoma brzo za rad.
Uređaj je izrađen od nehrđajućeg čelika, s motorom bez četkica, s centraliziranom upravljačkom pločom za kontrolu svih funkcija stroja i glave s ugrađenom dijagnostikom.
Širina trake je stadardno 150 mm, ali može biti i šira. Stroj može biti opremljen na ulazu sa automatskim dodavačem proizvoda, koji se izrađuje po narudžbi ovisno o proizvodima koji se etiketiraju.
Brzina trake je 35 m/min. što zanči da stroj je u mogućnosti da ljepi do 6000 komada/sat, što ovisi o brzini operatera.
Uređaj je dizajniran da se ugradi u liniju sa drugim strojevima npr za punjenje ili zamatanje ili da radi samostalno.

Pk-BELT-SIMPLE-1

01

Etiketirka Pk-100-Fast Etiketirka Pk-100-Fast control unit


© 2014 Pakiranje.net · RSS članaka