Vi ste ovdje: Početna » Čajevi, Hrana na bazi žitarica, Industrijska roba, Kava, Kemijska industrija, Konditorski proizvodi, Med, Meso,riba,polugotova jela, Mliječni proizvodi, Oprema-Etiketiranje, Orah, lješnjak, badem, kesten, Pića, Voće i povrće, Zdravlje i osobna njega » Kolor pisač za etikete Epson TM-C3500

Pisač za naljepnice u boji Epson TM-C3500  je izuzetno brz i visokokvalitetni pisač za naljepnice u boji namijenjen ispisu raznih vrsta naljepnica uz nisku cijenu po naljepnici. Velika brzina iznimno kvalitetnog ispisa do 103 mm/s i zasebni spremnici s pigmentnom tintom vašoj će tvrtki omogućiti uštedu vremena i novaca jer ćete naljepnice moći po potrebi ispisivati u svojoj tvrtki i nećete morati angažirati vanjsku tvrtku. Namijenjen je za male i srednje proizvodnje ili za izradu uzoraka za velike proizvođače.
TM-C3500 omogućuje vam da sami jednostavno prilagodite i ispišete naljepnice u boji. Bilo da je riječ o ispisu naljepnica za ambalažu živopisnih logotipa i slika ili ulaznica i identifikacijskih iskaznica koje sadrže važne crtične kôdove i informacije o proizvodu, ovaj pisač jamči da ćete ih sve moći ispisati na jednom uređaju.
Zahvaljujući spremnicima s pigmentnom tintom DURABrite Ultra možete izraditi vrlo detaljne naljepnice koje se brzo suše te se ne mrljaju, otporne su na vodu i ne blijede. Vaše naljepnice neće samo sjajno izgledati već će biti prikladne za razne vrste okruženja zahvaljujući izdržljivoj i dugotrajnoj pigmentnoj tinti. Ovaj sveobuhvatni pisač u boji za naljepnice pomaže vam i pri usklađivanju sa smjernicama globalno usklađenog sustava za označavanje kemikalija, s obzirom da je kombinacija pigmentne tinte i mat PE naljepnica savršena za uporabu u zahtjevnim uvjetima te omogućuje precizan ispis koji je otporan na mrljanje, vodu i većinu kemikalija.
Naljepnice je moguće jednostavno ispisati na razne vrste materijala, što obuhvaća papir s mat i sjajnim premazom te naljepnice na plastičnoj traci. To znači da možete izraditi naljepnice po mjeri, za vlastite potrebe. LCD zaslon prikazuje razine tinte i informacije o statusu pisača, a funkcije smještene sprijeda i softver koji je jednostavno postaviti jamče da pisačem možete upravljati bez posebne obuke.
Zahvaljujući Epsonovoj naprednoj tehnologiji tintnih pisača, ovaj pisač za naljepnice savršen je za smanjenje troškova ispisa jer je cijena po naljepnici niska. Zasebni spremnici s tintom jamče da tinta neće biti utrošena uzalud; trebate zamijeniti samo onu boju koja se istrošila.

Brzina ispisa Max. 103 mm/sek pri 360 x 360 dpi (širina ispisa 56 mm)
Rezolucija ispisa: Max. 720 x 360 dpi
Širina ispisa maks. 104 mm
Formati Rola (vanjski promjer 4 inča), Beskonačni papir
Širina Najm. 30 mm, Max 112 mm
Vrsta Beskonačna naljepnica, Beskonačna traka papira, Ukrasno obrezane naljepnice, Papir s crnom oznakom, Naljepnica s crnom oznakom

Epson_TM-C3500_color_label_printer
Epson_TM-C3500_color_label_printer_back
Epson_TM-C3500_color_label_printer_rewinder
Epson_TM-C3500_color_label_printer_ink

Epson_TM-C3500_color_label_printer_rola


© 2014 Pakiranje.net · RSS članaka