Vi ste ovdje: Početna » AG.I.Pack, Mašine, oprema i dijelovi za pakiranje, Oprema za pakiranje » Stroj za pakiranje u foliju IO Flow Neutro

IQ_Flow_NeutroIO FLOW je najinovativnija mašina na tržištu. Izvrsna alternativa za pakiranje svake vrste proizvoda. Posebno je odlikuje raznovrsnost načina pakiranja proizvoda u omote ili košarice. Izrađena je s mogućnošću promjene nagiba do 45 ° kako bi se omogućio optimalan rad za pakiranje proizvoda bilo horizontalno, bilo vertikalno. Podešavanje pomoću ručice je veoma jednostavno. Zbog svoje praktičnosti može pakirati širok asortiman proizvoda kao što su kruh, kolači, tjestenina, povrće, svježe i sušeno voće. STROJ osnovi sastoji iz: – Dijela za vruće termo zavarivanje folije – Pogonski sustav s dva para kotača za pokretanje folije sa motorom promjenljive brzine – Dio za pripremu vrećice u obliku tunela – Uređaj za transport proizvoda inoseći dio za promjenu kuta – Upravljački terminal LCD 3,8 “.
IO Flow koristi folije maksimalno 600 mm, koje mogu biti od razne vrste materijala: Polipropilen, Mikro i Micro sa rupicama,laminat, itd.

Odgovarajući pribor / opcije, koje je moguće dodatno uzeti
– Fotoćelija za vođenje i pozicioniranje početka na unaprijed otisnutim vrećicama
– Fotoćelija određivanje dužina proizvoda
– Datum i bar kod
– Izlazna traka za gotove proizvode

GLAVNE ZNAČAJKE
maksimalna širina folije: 600 mm
maksimalna visina proizvoda: 150 mm
maksimalna širina proizvoda: 300 mm
maksimalna duljina vrećica: neograničena
Instalirana snaga: 2,5 kW
Napajanje: 220-50 V-Hz
Dimenzije D x Š x V: 1700 x 1000 x 2000 mm
Potrošnja zraka: 200 litara max / min..7 bara
Težina: 350 kg

IQ_Flow_Neutro_1 IQ_Flow_Neutro_2

Pogledajte film kako radi mašina.

IQ_Flow_Neutro_film


© 2013 Pakiranje.net · RSS članaka