Vi ste ovdje: Početna » Mašine, oprema i dijelovi za pakiranje, Oprema za pakiranje » Automatski stroj za pakiranje u foliju

unique+

 

Najviše inovatican, jednostavan, svestran stroj koji spada u najproduktivnije  strojeve za pakiranje umatanjem u foliju. Uz to veoma jeftin!
Stroj uvodi novu eru u tehnologiju pakiranja umatanjem u foliju, to je konačno rješenje za sve Vaše neriješene probleme sa pakiranjem. Dizajniran je da zadovolji sve korisnike, bez mnogo komplikacija.
Jedinstven je i iznimno jednostavan za korištenje. Inovativni rotirajući uređaj omogućuje prijem proizvoda koji se pakiraju horizontalno, koso ili okomito. Različite pozicije mogu se dobiti korištenjem jednostavnog mehanizma podešavanja nagiba. Zahvaljujući automatici duljine proizvoda se detektiraju senzorima i pomoću centralnog sustava upravljanja omogućuje operateru da kontinuirano raditi bez potrebe za podešavanje stroja. To znači, moguće je zaredom pakirati komade raznih veličina i duljina, praktički bez ograničenja.
Stroj osigurava minimum uštede od 50% do 80% u usporedbi s drugim uređajima sa sličnim karakteristikama, prije svega u smislu korisne širine role i mogućim dimenzijama za omatanje. Štoviše brzina rada stroja odgovara uglavnom brzini operatera.

KOJI  METODA PAKIRANJA SE KORISTI:
VODORAVNA za proizvode više od 1 m duljine (uključujući cijevi, šipke i drvene profile ili drug slične proizvode)
DIJAGONALNA za hranu i ne-prehrambenih proizvoda, u jednom  ili više komada (idealno za pekarske proizvode, kruh i konditorske proizvode ili na pladnjevima, košaricama za voće i povrće ili u PE mreže)
VERTIKALNI za prehrambene i neprehrambene proizvode, zrnate ili praškaste proizvode (riža, grah, tjestenina, brašno, kava) itd
KARAKTERISTIKE
• dvostruki par valjaka
• rezanje i zavarivanje folije, vertikalno zatvaranje
• podesivi elementi će olakšati i ubrzati promjene rada
• Brzina umatanje je podesiva putem PLC (i očito povezana s duljinom komada)
• Temperatura elektronski kontrolirana od strane PLC
• stroj može biti opremljen s nizom dodatne opreme za proširenje svoga rada
• stroj je sposoban za rad s laminata, makro i mikro perforiranim  PPL, pa čak i PE, mijenjanjem jedinice za zavarivanje (opcija)
Stroj proizvedeni u skladu sa CE propisima.
 
Napajanje 220V 
Snaga potrebna: 3 kW
Ukupna dimenzija strojeva D x Š x V 750 x 1000 x 1400 mm
Stroj Težina: 300 kg
Minimalna dimenzije vrećice 10 x 10 x 0 mm
Maksimalna dimenzija vrećice  oo x 300 x 180 mm
Maksimalna rola širine 700 mm
Proizvodnja 15/20 kom / min

© 2014 Pakiranje.net · RSS članaka